Karkkipohjaiset mousset sopivat esimerkiksi lapsien synttärikakkuun. Lemppari suklaa on helppo sulattaa moussen joukkoon tai jättää sattumiksi. Daim-suklaamoussen oheen sopii esimerkiksi mansikkamoussen ja vadelmamousse.
Daim-suklaamousse
Daim-suklaamousse
Ainekset
- 2 dl kermaa
- 200 g mascarbone tuorejuustoa
- 200 g Daim Marabow suklaata
- 4 dl maitosuklaa likööriä
- 2 liivatetta
- Daim rouhetta
Ohje
- Liota liivatteet. Täytteen voi tehdä myös ilmankin liivatteita, jos ei tee hirveän korkeeta kakkua. Sulata suklaa vesihauteessa ja jätä jäähtymään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon mascarbone juusto. Kaada suklaa joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Kiehauta maitosuklaalikööri ja laita joukkoon liivatteet. Kaada norona moussen joukkoon. Anna hetken vetäytyä jääkaapissa ennen kakkuun laittoa. Murusta mousseen Daim-suklaata.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
https://www.tekila.fi/suklaamousse-daim-suklaalla/