kategoriassa Foodlover

Pitkästä aikaa ristäiskakkua! Tällä kertaa pääsin ihan kermaa pursottamaan. Melkeen vuoden sai odotella tilausta kermapursotuksella. Yleisempää tuo massalla päällystäminen! Tämä oli 26 cm halkaisijaltaan oleva kakku, joten oli ihan hyväkin että oli kermapursotuksilla. Noin ison massan saaminen tasaiseksi / repeytymättömäksi olisi ollut haasteellista!

saara

saara1

Pohja:
26 cm vuokaan tehty sacherkakkupohja
1.80 x tämä ohje

Täyte:
Vaniljamousse
Itse tekemää vadelmahilloa

Koristelut:
Kermaa 8 dlSokerimassaa

Omat kommentit:
Kakku oli pitkästä aikaan aika haasteellinen projekti! Haasteellista toi lähinnä koko ja kermapursotukset. Jotenkin oli myös hukassa. Tässä kakussa sentäs onnistuin pursottamaan jotain muutakin kun tähtityllalla suoraa viivaa ja tähtiä!

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä