Pitkästä aikaa ristäiskakkua! Tällä kertaa pääsin ihan kermaa pursottamaan. Melkeen vuoden sai odotella tilausta kermapursotuksella. Yleisempää tuo massalla päällystäminen! Tämä oli 26 cm halkaisijaltaan oleva kakku, joten oli ihan hyväkin että oli kermapursotuksilla. Noin ison massan saaminen tasaiseksi / repeytymättömäksi olisi ollut haasteellista!
Pohja:
26 cm vuokaan tehty sacherkakkupohja
1.80 x tämä ohje
Täyte:
Vaniljamousse
Itse tekemää vadelmahilloa
Koristelut:
Kermaa 8 dlSokerimassaa
Omat kommentit:
Kakku oli pitkästä aikaan aika haasteellinen projekti! Haasteellista toi lähinnä koko ja kermapursotukset. Jotenkin oli myös hukassa. Tässä kakussa sentäs onnistuin pursottamaan jotain muutakin kun tähtityllalla suoraa viivaa ja tähtiä!