Site icon Tekila's Bakery

Ristiäiskakku kaksosille hortensiankukilla

Kanavoikkareien seuraksi lähti glueeniton kakku. Kakun päälle tulee asiakkaan omat vauvakoristeet, joten sen takia kukat olivat vähän hajanaisesti kakun päällä. Väliin tuli valkosuklaa ja vadelmamousset.


Lähikuvaa kukista

Pohja:
6 munan gluteeniton kakkupohja

Täytteet:
Valkosuklaamousse
Vadelmamousse

Kostutus ja eriste:
Omenamehu
Sokerikreemi

Kuorrute:
Satin Ice Vanillaa
Kukat Gumpastesta

Omat kommentit:
Vuoden ensimmäiset pakastemarjat tuli käytettyä! Tietääpä syksyllä kerätä vadelmia tuplamäärä! Täytteet sopivat ihanasti yhteen ja gluteeniton kakkupohjakin onnistui, vaikka ensimmäistä kertaa tein. Testiksi tein yhden ja se kohosi kolminkertaiseksi, tässä versiossa jätin leivinjauheet pois ja kohosi vain kaksinkertaiseksi. Gluteeniton pohja menee vähän enemmän kasaan mitä sokerikakkupohja, joten liian paksua kakusta ei tullut!

Sain kuvaa vielä kakusta tarjoulussa. Kakun päällehän tuli vielä ristiäiskoristeet jotka olivat jo ostettuna.

Exit mobile version