Site icon Tekila's Bakery

Red Velvet Cake-pohja

Pohja:
250g jauhoja
½tl suolaa
2rkl kaakaojauhetta
113g voita
300g sokeria
2 munaa (Unohdin munat! Tässä kirjoittaessa tajusin, eipä vaikuttanut sitten lopputulokseen pahemmin, että voipi tehdä myös munattomana….)
1rkl vaniljaa
240ml piimää
2rkl punaista elintarvikeväriä (pastaväriä laitoin 1/4 tl)
1tl viinietikkaa
1tl ruokasoodaa

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Vuoraa kaksi 20cm kakkuvuokaa leivinpaperilla ja voitele reunat. (Korppujauhotin myös)
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita punainen väri piimän joukkoon. Lisää vuorotelleen kuivien aineiden kanssa seokseen. Sekoita tasaiseksi. Sekoita viinietikka ja sooda keskenään, anna kuplia hetki ja sekoita taikinan sekaan. Kaada taikina välittömästi vuokiin ja paista noin 30min. Anna jäähtyä.

Exit mobile version