Site icon Tekila's Bakery

Red Velvet Cake -pohja

Red Velvet kakku on tuttu jo monelle tätä punaista kakkua maistaneelle. Samaisen samettisen punaisen kakun voi tehdä myös täytekakun pohjaksi ja täyttää esimerkiksi vadelmamoussella tai vaikka suklaamoussella. Red velvet cake pysyy hyvin sokerimassakuorrutteen alla muodossaan, joten tämän kakkupohjan avulla voit tehdä silti yhtä näyttäviä sokerimassalla koristellun kakun, kuin sokerikakkupohjalla.

Red Velvet Cake -pohjan resepti täytekakkua varten

Red velvet cake täytekakun pohjaksi
4 starts (1 ratings)

Annoskoko: 2x22 cm vuokaan

Ainekset

  • 324 g jauhoja
  • 400 g sokeria
  • 2 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 1 tl soodaa
  • ripaus suolaa
  • 3,5 dl ruokaöljyä
  • 2 munaa,
  • 1,5 dl piimää
  • 1 rkl etikkaa,
  • 1 tl vanilja-aromia
  • 1 tl punaista väriä

Ohje

  1. Sekoita jauhot, sokeri, kaakao ja sooda yhteen.
  2. Sekoita erillisessä kipossa öljy, piimä, munat, etikka ja vanilja-aromi ja punainen väri yhteen.
  3. Sekoita kaikki yhteen sähkövatkaimella matalalla teholla.
  4. Kaada vuokiin ja paista 180 asteesa ja n. 35 min
  5. Anna pohjien jäähtyä kunnolla ja nosta jääkaappiin. Leikkaa seuraavana päivänä kahtia ja täytä.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
4.5.2.11
https://www.tekila.fi/red-velvet-cake-pohja-2/

 

Exit mobile version