Persikat sopivat täytekakkutäytteeseen hyvin, esimerkiksi lapsille suunnattuun täytekakkuun. Persikka on jo itsessään makea, joten välttämättä sokeria ei tarvitse lisätä mousseen. Voit myös yhdistää täytteeseen osan Piltti persikkamoussea (tai mangomoussea) ja pilkkoa osan tölkin persikoista palasiksi mousseen.
Persikkamousse sopii erityisen hyvin punaherukkamoussen kanssa. Myös valkosuklaamousse sopii!
Persikkamousse
Täytteestä riittää 20 cm kakkuun kahteen kerrokseen.
Persikkamousse
Ainekset
- 1 tlk persikkaa omassa mehussa (tai 2 tuoretta persikkaa)
- 200 g rahkaa / vaniljatuorejuustoa
- 4 dl kermaa
- 4 liivatetta
Ohje
- Soseuta persikat.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita rahka joukkoon.
- Kiehauta liotettu liivatteet tilkassa vettä ja kaada norona persikkasoseeseen. Y
- hdistä persikkasose rahka-kermaan.
- Anna hetken vetäytyä kylmässä ennen käyttöä.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
4.5.2.11
https://www.tekila.fi/persikkamousse/