Site icon Tekila's Bakery

Perinteinen kinuskikakku!

Hiljaiseloa on ollut blogissa! Onneksi ollutkin vähän rauhallista, vaikka tottakai vähän mietittynänyt miksi ei ole tilauksia ollut sen suuremmin! Onneksi, sen takia että olen taas ollut polvileikkauksessa. Josko nyt ongelmat ratkeisi!

Tämä kakku lähti juuri ennen leikkausta. Kinuskikuorrutteesta tuli ehkä maailman nätein, mutta sitten kermapursotukset eivät suostuneet onnistumaan ollenkaan. Litra kermaa meni pursotuksiin ja normaalisti noin 4-5 dl pitäisi riittää tämän kokoisen kakun pursotuksiin!

Pohja: 6 munan sokerikakkupohja

Täyte:
Itse tehty vadelmahillo

Vadelmahillon ohje:
350 grammaa pakastevadelmia
2 dl hillosokeria
Loraus vettä

Kaada kattilaan vesi ja marjat. Kun marjat höyrystyy, laita sokeri joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Kuori vaahto hillon päältä pois. Jätä hillo viilentymään kattilaan 30 minuutiksi. Jos hillo pitää käyttää samana päivänä laita se laakeaan astiaan ja jäähdytä jääkaapissa. Jos taas käyttä hillon myöhemmin, purkita se ja anna jäähtyä pöydällä ennen jääkaappiin nostamista.

Kinuskimousse

Kuorrute:
6 dl vispikermaa
sokeria
Kinuskikuorrute

Exit mobile version