Jokaisen leivontaa harrastavan ainakin “kerran elämässä tehtävä” -kakku. Tässä nyt minun ensimmäisen kerran tuotoksia! Ohjeessa on vain määrät eri osiin, itse kakun tekemiseen on monenmonta ohjetta muilla sivuilla 🙂
Täytekakku:
10 L-munan kakku 27×35 cm vuokaan
Kannattaa mallailla kuppien kanssa vuokakoko oikeaksi,
koska vähän jokaisella on omankokoisia
“tissiksi” ja “masuksi” meneviä kuppeja.
Täyte:
Mansikkamousse
Sokerikreme:
200 g voita
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
hedelmämehua
Notkista huoneenlämpöinen voi. Sekoita tomusokeri ja vaniljasokeri joukkoon. Notkista tarvittaessa hedelmämehulla.
Kuorrute:
400 g valkoista massaa
100 g ihonväristä massaa
150 g koristeluita varten olevaa massaa