Marianne-mousse sopii esimerkiksi vadelmamoussen kanssa yhteen
Marianne-mousse
Täytteestä riittää 22 cm täytekakun kahteen kerrokseen.
Marianne-mousse
Ainekset
- 4 dl kermaa
- 200 g mascarbonea
- 200 g suklaata (maito tai valkoinen)
- 4 cl suklaaliköörä
- 1 liivate
- marianne-rouhetta oman maun mukaan
Ohje
- Laita liivate likoamaan.
- Murenna mariannet muruksi.
- Sulata suklaa vesihauteessa. Laita vähän mariannea joukkoon. Lisää liivate joukkoon. Anna hetki jäähtyä.
- Notkista mascarbone ja lisää suklaa siihen. V
- atkaa kerma erillisessä kupissa vaahdoksi ja kääntele suklaamassan joukkoon.
- Lisää marianne-rouhetta oman maun mukaan.
- Anna hetken vetäytyä ennen kakkuun laittamista
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
4.5.2.11
https://www.tekila.fi/marianne-mousse/