Site icon Tekila's Bakery

Marianne-mousse

Marianne-mousse sopii esimerkiksi vadelmamoussen kanssa yhteen

Marianne-mousse

Täytteestä riittää 22 cm täytekakun kahteen kerrokseen.

Marianne-mousse
3.5 starts (2 ratings)

Ainekset

  • 4 dl kermaa
  • 200 g mascarbonea
  • 200 g suklaata (maito tai valkoinen)
  • 4 cl suklaaliköörä
  • 1 liivate
  • marianne-rouhetta oman maun mukaan

Ohje

  1. Laita liivate likoamaan.
  2. Murenna mariannet muruksi.
  3. Sulata suklaa vesihauteessa. Laita vähän mariannea joukkoon. Lisää liivate joukkoon. Anna hetki jäähtyä.
  4. Notkista mascarbone ja lisää suklaa siihen. V
  5. atkaa kerma erillisessä kupissa vaahdoksi ja kääntele suklaamassan joukkoon.
  6. Lisää marianne-rouhetta oman maun mukaan.
  7. Anna hetken vetäytyä ennen kakkuun laittamista
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
4.5.2.11
https://www.tekila.fi/marianne-mousse/

 

Exit mobile version