Site icon Tekila's Bakery

Mansikka-kermakakku

Juhannukseen perinteisesti kuuluu mansikkakakku ja vielä suomalaisista mansikoista. Mansikat maksoivat mansikoita Urjalan torilla, mutta olipas hyviä! Täytteeksi piti testailla tulevaan ristiäiskakkuprojektiin liittyen diplomaattikreemiä ja mansikkasurvosta. Lopputulos oli mansikkamousse diplomaattikreemillä. Pitänee vähän harjoitella vielä, että olen tyytyväinen 🙂 Testausprojektissa oli myös pursotukset, mutta ne menivät liian “pernteisellä” tavalla, eli harjoituskakkuja tiedossa ensiviikolle…pitänee myös hilpasta käymään Confetissa ostamassa pursotustarvikkeita.

Pohja:
5 munan pohja sydänvuoassa. Tuli neljä kerrosta, eli iso pohja, pitänee muistaa ensikerralla, että vain neljä munaa tähän vuokaan…

Täyte: 
Mansikkasurvosta ja diplomaattikreemiä sekaisin.

Nättihän kakusta tuli ja erittäin maukas!

Exit mobile version