Site icon Tekila's Bakery

Kinuskimuffinssit

Syyskuussa on tulossa pieni muffinssien vääntöprojekti, joten pitänee vähän harjoitella maukkaan kinuskimuffinssin tekemistä! Lempparini banaani-kinuskimuffinssi kun tarvii tuorejuustokuorrutteen, että on täydellinen. Hakusessa on siis kinuskimuffinssi, joka maistuu sellaisenaan hyvältä!

Tämä kokeilu pääsi tämän hetken Top 1:ksi!

 
Cremen kanssa olevia muffinsseja

110g suolatonta voita, huoneenlämpöisenä
120g hienoa sokeria
120g muscadove sokeria
2 suurta kananmunaa
1/2 tl laadukasta vaniljauutetta
245g vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
75 g kinuskikastiketta
50ml maitoa (tai kuohukermaa)

Lämmitä uuni 180 asteiseksi, annoksesta tulee 12 isoa muffinssia. Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. (Alkuperäisessä ohjeessa pyydetään vatkaamaan valkoiseksi vaahdoksi. Kertokaa mulle, miten se onnistuu ruskean sokerin kanssa? )Vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon. Lisää vaniljauute. Yhdistä jauhot erillisessä kulhossa. Lisää kolmasosa jauhoseoksesta voi-sokerivaahtoon ja sekoita. Kaada joukkoon kinuskikastike, vatkaa hyvin. Lisää 1/3 osa jauhoista ja vatkaa hyvin. Kaada seoksen joukkoon kuohukerma ja vatkaa hyvin. Lisää sitten loput jauhoista ja vatkaa kunnes taikina on kunnolla sekoittunut. Jaa taikina vuokiin ja paista noin 25 minuuttia, kunnes ovat kypsiä.

Exit mobile version