1-v synttäreille tilattiin täytekakkua ja voileipäkakku. Voileipäkakku yllätti koollansa niin, että en saanut sitä pakattua kakkulaatikkoon. Jouduin vaatehuoneesta etsiä viimeisen banaanilaatikonpuolikkaan, jonne voileipäkakun mahdutin!
Huomaa alareunassa olevat kinkkuperhoset!
Lähikuvaa tomaattikukista
Pohja:
1250 g Isoa paahtoleipää
noin. 24 palasta.
Arvioisin noin. 15-18 hlö kakku
Täyte 1 (1 ja 3 väliin):
350 g kinkkua
80 g suolakurkkua
50 g kesäsipulia
200 g creme francea
200 g ruohosipulituorejuustoa
200 g Kermaviili
suolaa
suolaa
mustapippuria
Täyte 2 (2 väliin):
150 g paprikaa
250 g kurkkua
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g creme francea
60 g remoulade kastiketta
yrttimaustetta
mustapippuria
Kostutus:
4 dl laihaa kasvislientä
Kuorrutus:
2 dl vispikermaa
2 dl ruohosipulituorejuustoa
Koristeet:
Tomaattia
Kinkkua
Herneenversoja
Teko-ohjeita ei varmaankaan tarvitse kerrata! Sen verran simppeliä. Muista antaa kakun tekeytyä vuorokauden jääkaapissa! Koristele mieluusti syöntipäivänä.
Omat kommentit:
Koristelut menivät paremmin tässä voileipäkakussa, vaikka meinasi kiire tulla. Täytettä en päässyt suuremin maistelemaan vetäytyneenä, kun kakku oli niin siisti reunoista. Toivotaan kuitenkin että kaikki maut maistuvat!
Muita postauksia