Site icon Tekila's Bakery

Kerma-rahkamousse tuoreilla marjoilla

Kesän alussa useimpiin kakkuihin lähtee ihan classinen kerma-rahka mousse ja tuoreet mansikat. Moussen joukkoon sopii myös muutkin marjat tai hedelmät! Jos täyte menee muotokakkuun, suosittelen laittamaan mukaan 1-2 liivatetta

Kerma-rahkamousse

Täytteestä riittää 24 cm täytekakun kahteen kerrokseen.

Kerma-rahkamousse täyte
4 starts (1 ratings)

Ainekset

  • 4 dl kermaa
  • 400 g rahkaa
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • tomusokeria maun mukaan

Ohje

  1. Vatkaa kerma notkeaksi vaahdoksi. Kaada joukkoon rahka ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa tarvittaessa hetken aikaa sähkövatkaimella, että saat sopivan koostumuksen. Mausta sokereilla.
  2. Levitä kostutetun kakkupohjan päälle haluamasia marjoja. Jos käytät kosteita marjoja, huomioi se kakkupohjan kostutuksessa. Kaada 1/2 osa kerma-rahka moussesta kakkupohjan päälle. Levitä tasaiseksi. Laita päälle lisää marjoja ja seuraava kakkupohjan päälle. Toista sama homma ja täytä kakku loppuun.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
4.5.2.11
https://www.tekila.fi/kerma-rahkamousse-tuoreilla-mansikoilla/

 

Exit mobile version