Site icon Tekila's Bakery

Fazerina-mousse

Fazerina-mousse on ihanan makuista. Nykyään kun on tarjolla appelsiini tuorejuustoa, tuo se oman lisänsä tähän mousseen.

Fazerina-mousse

Täytteestä riittää 22 cm kakun kahteen kerrokseen. Voit käyttää osana suklaata myös vain maitosuklaata, tai tummaa suklaata. Täyte saa appelsiinisen maun myös Cointreausta ja Appelsiini tuorejuustosta.

Fazerina-mousse
4 starts (1 ratings)

Ainekset

  • 4 dl kermaa
  • 250 g Fazerina suklaata
  • 1 dl kuohukermaa
  • 200 g Appelsiini tuorejuustoa
  • 2 liivatetta
  • 4 cl Cointreau likööriä

Ohje

  1. Lämmitä kuohukerma vesihauteessa.
  2. Kaada joukkoon suklaa pienissä palasissa.
  3. Anna suklaan sulata kermaan rauhassa minuutin ajan.
  4. Sekoita suklaa tasaiseksi ja nosta jäähtymään.
  5. Anna suklaan jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja nosta sen jälkeen jääkaappiin jäähtymään.
  6. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
  7. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  8. Vatkaa suklaakerma vaahdoksi, sekoita joukkoon tuorejuusto ja vatkaa tasaiseksi.
  9. Liota liivatteet kiehautetussa Cointreaussa ja kaada norona tuorejuusto-fazerina täytteeseen.
  10. Sekoita suklaan sekaan 1-2 dl kermaa ja vatkaa tasaiseksi.
  11. Nostele loput kermat joukkoon lastalla.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
4.5.2.11
https://www.tekila.fi/fazerina-mousse/

 

Exit mobile version