kategoriassa Foodlover

Syyskuun Angry birs tilausryöppy huipentuu kakkuun. Onhan sitä muotoa harjoiteltukkin noin 100 muffinssin voimin…

Pohja:
24 cm vuokaan 6 munan pohja
 
Täyte:
kermasta osa vaihdettu mascarponeen
 
Kostute:
Omenamehu
 
Eriste:
Sokerikreemi
 
Kuorrute:
Mansikan makuista sokerimassaa
Satin Ice Vanillaa valkoisena
Mustaa sokerimassaa
Suklaamassalla nimi
Nenä keltaisesta sokerimassasta

Omat kommentit:
En ole koskaan ennen näin isoa tipua tehnyt ja hetken pelotti, että miten onnistuu. Lopputulos oli aika onnistunut! Nenästä tuli vähän pieni, mutta se oli aika haasteellista tehdä etukäteen. Helpompi mallailla kokoa jos tipu olisi ollut edessä valmiina. Mustat osat on myös haasteellisia, kun musta sokerimassa on sen verran liisteriä. Sen kun kerran laittaa kakun päälle on se sitten siinä. Vaikka miten tahtoisi siirtää.

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä