Synttäreihin tilattiin voileipäkakkua. Tämän tein vähän erilailla mitä normaalisti. Ensimmäistä kertaa tein pyöreän perinteisen voileipäkakun. Nätti tämä ainakin on, toivottavasti leikkaaminen ei ole haasteellista? Laitoin myös poikkeuksellisesti väliin sulatejuusto – juustoraaste täytetä. Maistui ainakin hyvältä erikseen maisteltuna, toivottavasti oli myös sitä vielä seuraavana päivänäkin!
Voikkari on tehty 25 cm reunusvuokaa hyödyntäen. Tästä pitäisi riitää noin 16 hengelle.
Pohja:
1,5 pakettia paahtoleipää. Laitoin itse ruispaahtoa ja vehnäpaahtoa
Kinkkutäyte:
400 g kinkkuleikettä
1 suolakurkku
150 g creme francea
1 ptk ruohosipulituorejuustoa
1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
Suolaa
Mustapippuria
Ruohosipulia
Juustotäyte:
120 g juustoraastetta (Emmental, tai joku lemppari)
1 ptk Koskenlaskijan sulatejuustoa
1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
Kuorrute:
2 dl kermaa
150 g creme francea
Koristeina:
Rucolaa
Kirsikkatomaattia
Kinkkua
Ananaskirsikkaa
Herneenversoa
Paahdettua sipulia