Tummasuklaamoussen kanssa sopii esimerkiksi mango-, vadelma-, mustaherukkamousset. Tummasuklaamoussen oheen voidaan myös laittaa esimerkiksi lakkoja, mustaherukoita tai muita marjoja.
Tämän moussen ohjeella voidaan tehdä myös annosjälkiruokia. Ohjeesta tulee noin 8-10 hengen jälkiruoat, joten kannattaa tarvittaessa annostusta pienentää.
Tummasuklaamousse
22 x 31 cm kakkuun kahteen kerrokseen, tai 26 cm vuokaan kahteen kerrokseen.
Tummasuklaa mousse
Ainekset
- 300 g tummaa suklaata
- 4 dl kuohukermaa
- 200 g mascarbonea
- 3 dl vispikermaa
Ohje
- Lämmitä kerma vesihauteessa. Lisää suklaa palasina joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Sekoita joukkoon mascarbone käsivatkaimen avulla. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
- Kaada 1/2 osa kermasta tummasuklaa-mascarbonevaahtoon.
- Vatkaa käsivatkaimella tasaiseksi hiljaisella vauhdilla.
- Kääntele loput kermat joukkoon.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
https://www.tekila.fi/tummasuklaamousse/
Oi, ihanankuuloinen resepti. Mascarponella ei voi mennä pieleen 😉 Pitääpä itsekin testata tätä versiota =P