Projekti alkaa pian huipentumaan! Vanhat osat ovat täällä; yksi, kaksi ja kolme. Tässä osassa vietiin jo kakku hääpaikalle ja koristeltiin valmiiksi…
Ensimmäiseksi kun töistä pääsin, laitoin kaikkiin kolmeen kakkuun sokerikreemin. Sokerikreemin teen näin:
500 g pehmeetä suolatonta voita
500 g tomusokeria
1-2 rkl maitoa
Vatkaa voi pehmeäksi ja notkeaksi. Sekoita joukkoon tomusokeri ja lisää tarvittaessa nestettä. Vatkaa vaaleaksi kreemiksi.
Seuraaviin kakkuprojekteihin opettelen marenkivoikreemin. Niin kauan olen siitä puhunut, että nyt se on pakko saada testattua.
Massana käytin Satin Ice Vanillaa. Kaikkiin kolmeen kakkuu meni noin 1400 grammaa massaa. Tuossa kuvassa näkyy oikealla “the mat”. Se jos mikä on mahtavin kaulinta alusta sokerimassalle!
Tässä tasoitetaan isoimman kakun massaa tasaisemmaksi. Tasoittamiseen käytän massan palaista ja muovisia tasoittimia.
Hääkakku koottuna jääkaapissa. Isompaa kuvaa en vielä laitakkaan! Tässä jo jälkiviisaana voin merkata päiväkirjaan, että ensikerralla 10 kukkaa enemmän! Onneksi kokonaisuus oli silti ihan passeli! Nauhat on tilattu ebaysta.