Kesän alussa useimpiin kakkuihin lähtee ihan classinen kerma-rahka mousse ja tuoreet mansikat. Moussen joukkoon sopii myös muutkin marjat tai hedelmät! Jos täyte menee muotokakkuun, suosittelen laittamaan mukaan 1-2 liivatetta
Kerma-rahkamousse
Täytteestä riittää 24 cm täytekakun kahteen kerrokseen.
Kerma-rahkamousse täyte
Ainekset
- 4 dl kermaa
- 400 g rahkaa
- 1 rkl vaniljasokeria
- tomusokeria maun mukaan
Ohje
- Vatkaa kerma notkeaksi vaahdoksi. Kaada joukkoon rahka ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa tarvittaessa hetken aikaa sähkövatkaimella, että saat sopivan koostumuksen. Mausta sokereilla.
- Levitä kostutetun kakkupohjan päälle haluamasia marjoja. Jos käytät kosteita marjoja, huomioi se kakkupohjan kostutuksessa. Kaada 1/2 osa kerma-rahka moussesta kakkupohjan päälle. Levitä tasaiseksi. Laita päälle lisää marjoja ja seuraava kakkupohjan päälle. Toista sama homma ja täytä kakku loppuun.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
https://www.tekila.fi/kerma-rahkamousse-tuoreilla-mansikoilla/