kategoriassa Foodlover

Kanavoikkareien seuraksi lähti glueeniton kakku. Kakun päälle tulee asiakkaan omat vauvakoristeet, joten sen takia kukat olivat vähän hajanaisesti kakun päällä. Väliin tuli valkosuklaa ja vadelmamousset.

kaksoset

hortensiat

Lähikuvaa kukista

hortensiat1

Pohja:
6 munan gluteeniton kakkupohja

Täytteet:
Valkosuklaamousse
Vadelmamousse

Kostutus ja eriste:
Omenamehu
Sokerikreemi

Kuorrute:
Satin Ice Vanillaa
Kukat Gumpastesta

Omat kommentit:
Vuoden ensimmäiset pakastemarjat tuli käytettyä! Tietääpä syksyllä kerätä vadelmia tuplamäärä! Täytteet sopivat ihanasti yhteen ja gluteeniton kakkupohjakin onnistui, vaikka ensimmäistä kertaa tein. Testiksi tein yhden ja se kohosi kolminkertaiseksi, tässä versiossa jätin leivinjauheet pois ja kohosi vain kaksinkertaiseksi. Gluteeniton pohja menee vähän enemmän kasaan mitä sokerikakkupohja, joten liian paksua kakusta ei tullut!

Sain kuvaa vielä kakusta tarjoulussa. Kakun päällehän tuli vielä ristiäiskoristeet jotka olivat jo ostettuna.
ristiäiskakkuvauvoilla

Muita postauksia
Showing 4 comments
  • Henkeäsalpaavan kaunis. Minuun kolahtaa juuri tällaiset yksinkertaiset ja herkät työt! Upea!

  • Tekila

    Kiitos ihanasta kommentista! Olen kyllä ylpeä tästä kakusta. Sen verran hempeä tuli ja päällyskin on tasainen joka suunnasta!

  • Kati Halonen

    Todella kaunis kakku! 🙂 Millä olet tehnyt nuo pallerot tuohon reunaan?

  • Tekila

    Kiitos kommentista! Ne on tehty silikonimuotilla.

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä