Ensimmäistä kertaa pääsin tekemään kanavoileipäkakkuja. Muita onkin tehty jo useasti, joten vaihtelu virkisti! Normaalisti kanatäytteinen voikkari on texmex, mutta tähän haettiin ideoita club sandwichistä. Lopputuloksessa club sandwich on yhtä kaukana kun texmex, mutta ajatus se tärkein oli!
noin 18:sta hengelle: 7,5 palasta paahtista kolmessa kerroksessa. Yksi kerros ruispaahtista, kaksi vehnälesettä.
noin 3:lle hengelle: 4 palasta kahteen kertaan gluteenitonta ruispaahtista.
Kanavoileipäkakku sisälsi:
350 g kanaa
80 g pekonia
250 g tomaattia
50 g punasipulia
200 g sinapinmakuista majoneesia
100 g normalia majoneesia
pippuria
suolaa
Paista kanafileet uunissa paketin ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Revi kana palasiksi kun on viileää. Paista pekoni rapeaksi ja murustele pieneksi. Pilko tomaatti nii, että siemenet jää pois. Pilko sipuli pieneksi ja yhdistä. Sekoita kaikki yhteen ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa sinapinmakua, tai pippureita.
Kuorrute:
3 prk maustamatonta tuorejuustoa
noin 150 g ranskankermaa
Koristeet:
Ananaskirsikoita
Tomaattia
Kurkkua
Herneenversoja
Rosé pippuria
Omat kommentit:
Testasin kanatäytettä pikkuseen voikkariin ja se oli ihan hyvän makuista. Unohdin vain pekonin joukosta, joten toivottavasti tämä versio on täydellinen. Sinapin maku jostain syystä hukkui koko täytteestä, vaikka sen pitäisi voimistua jääkaapissa ollessaan. Täytyy toivoa, että saan kommentteja täytteestä!