Syyskuun Angry birs tilausryöppy huipentuu kakkuun. Onhan sitä muotoa harjoiteltukkin noin 100 muffinssin voimin…
Pohja:
24 cm vuokaan 6 munan pohja
Täyte:
Mansikkamoussea jossa on
kermasta osa vaihdettu mascarponeen
Kostute:
Omenamehu
Eriste:
Sokerikreemi
Kuorrute:
Mansikan makuista sokerimassaa
Satin Ice Vanillaa valkoisena
Mustaa sokerimassaa
Suklaamassalla nimi
Nenä keltaisesta sokerimassasta
Omat kommentit:
En ole koskaan ennen näin isoa tipua tehnyt ja hetken pelotti, että miten onnistuu. Lopputulos oli aika onnistunut! Nenästä tuli vähän pieni, mutta se oli aika haasteellista tehdä etukäteen. Helpompi mallailla kokoa jos tipu olisi ollut edessä valmiina. Mustat osat on myös haasteellisia, kun musta sokerimassa on sen verran liisteriä. Sen kun kerran laittaa kakun päälle on se sitten siinä. Vaikka miten tahtoisi siirtää.
Muita postauksia