Fazerina-mousse on ihanan makuista. Nykyään kun on tarjolla appelsiini tuorejuustoa, tuo se oman lisänsä tähän mousseen.
Fazerina-mousse
Täytteestä riittää 22 cm kakun kahteen kerrokseen. Voit käyttää osana suklaata myös vain maitosuklaata, tai tummaa suklaata. Täyte saa appelsiinisen maun myös Cointreausta ja Appelsiini tuorejuustosta.
Fazerina-mousse
Ainekset
- 4 dl kermaa
- 250 g Fazerina suklaata
- 1 dl kuohukermaa
- 200 g Appelsiini tuorejuustoa
- 2 liivatetta
- 4 cl Cointreau likööriä
Ohje
- Lämmitä kuohukerma vesihauteessa.
- Kaada joukkoon suklaa pienissä palasissa.
- Anna suklaan sulata kermaan rauhassa minuutin ajan.
- Sekoita suklaa tasaiseksi ja nosta jäähtymään.
- Anna suklaan jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja nosta sen jälkeen jääkaappiin jäähtymään.
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Vatkaa suklaakerma vaahdoksi, sekoita joukkoon tuorejuusto ja vatkaa tasaiseksi.
- Liota liivatteet kiehautetussa Cointreaussa ja kaada norona tuorejuusto-fazerina täytteeseen.
- Sekoita suklaan sekaan 1-2 dl kermaa ja vatkaa tasaiseksi.
- Nostele loput kermat joukkoon lastalla.
Recipe Management Powered by Zip Recipes Plugin
https://www.tekila.fi/fazerina-mousse/